dimecres, 5 d’octubre del 2011

Polítics, que hi ha algú??


Hem encetat el mes d'octubre, ja fa dies que la tornada a l'escola forma part del passat, però encara no tinc clar què fan els polítics del meu poble. De fet no sé què fan els polítics d'enlloc. Segurament tenen molta feina i passen tantes hores treballant que s'obliden d'explicar-ho.

A les webs institucionals trobem breus de notícies sobre alguns actes passats i algun dels que estan programats però no trobem informació sobre res més. La situació del Consistori de Cardedeu és peculiar des de les eleccions de maig d'enguany, el què ens podria portar a pensar que hi ha d'haver molt moviment per part de tots els regidors. Un govern en minoria en la situació actual hauria d'afavorir que passin coses. Segurament és així. No podem confirmar-ho perquè no tenim la informació, els partits i els regidors no tenen temps per explicar als seus votants què en fan del poder que els van delegar.

Que aquesta desinformació d'actuacions dels representants es doni a l'Ajuntament es pot arribar a entendre, doncs l'activitat diària no s'atura i podem trobar l'agenda municipal actualitzada. Però no és ara quan els partits i regidors haurien d'oferir notícies sobre què passa realment? Què passa al Ple? Quins són els temes “calents”?

La ciutadania reclama informació, ho van deixar clar a nivell local a les darreres eleccions, però els polítics continuen sense escoltar. Fins quan? No és excusa dir que treballen i no tenen temps per explicar-ho. Vull poder saber com s'utilitza el meu vot. Vull saber què defensa qui vaig votar. Ara no tenen excusa doncs amb un Consistori com l'actual, el debat hauria de ser bàsic pel bon funcionament. No hi ha majories que imposin la seva voluntat, ni minories que només tinguin dret a veu i no a vot. 

Doncs, què esperen?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada